ИСТОРИЯТА НА SCHOOL BOSS

 

School Boss е първата марка за дрехи в България, чиято мисия е да създаде целеустремена общност от млади хора, които не се страхуват и не се спират пред нищо, докато не превърнат своите мечти в реалност!

Всеки ден сме заобиколени от хора, които ни вдъхновяват и чрез това ние се мотивираме все повече да постигнем своите цели.

 

School Boss е мястото, където се докосваш до историите на успяващи твои връстници, които ще ти помогнат да развиеш своя пълен потенциал. Ще изградиш дългогодишни контакти и ще получиш безценна информация, която ще улесни твоя старт в насоката, която си избрал.

Нашата общност се състои от хора, поставящи си високи цели още на ранна възраст, като се борят за тях, за да изградят своето бъдеще!

team school boss
minko%20geo%20kosio%20school%20boss%20bl

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Индивидуалност - Тя се изразява във вярата на нашата общност, че всеки един човек е уникален в начина си на мислене и способностите си и заслужава да реализира своите мечти и стремежи.

Амбиция - Стремежът към промяна, който ни кара да се събуждаме всяка сутрин, вярвайки, че сме част от бъдещето и можем да постигнем велики неща, ако не се отказваме.

Сътрудничество - Защото ние от School Boss знаем, че без теб и твоята подкрепа нашата мисия не би била възможна. Задружността и приятелството ни правят по-силни и са пътят към взаимния успех!

Ти си бъдещето. Бъди себе си.

НАВЛИЗАМЕ В УЧИЛИЩАТА!

School Boss всъщност е много повече от един бранд дрехи!  Нашата най-голяма цел е с твоята помощ да навлезем след няколко месеца в училищата като предложим модерно решение на старите, неудобни униформи.

 

Но как?

За да подобрим престоя в училище на хилядите ученици, които са задължени да носят униформи, ние променяме виждането на много училища като въвеждаме модерни, дизайнерски ученически дрехи, с голямо разнообразие.

По този начин всеки ученик ще се чувства комфортно и ще може да бъде себе си!

#beyourself

ПОСЛЕДВАЙ НИ

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Запознай се с екипа!

0.jpg

Николай Аврамов

  • Grey LinkedIn Icon

Ментор

&

Главен оперативен директор в Стоун Компютърс АД

pavel_teodosiev

Павел Теодосиев

  • Grey LinkedIn Icon

Съосновател

на School Boss

minko_minkov

Минко Минков

  • Grey LinkedIn Icon

Съосновател

на School Boss

0 (1).jpg

Георги Кирилов

  • Grey LinkedIn Icon

Ментор

&

Съосновател на Лесна Матура

0 (2).jpg

Теодора Алексиева

  • Grey LinkedIn Icon

Специалист по бизнес развитие

&

Маркетинг

0 (3).jpg

Севгин Мустафов

  • Grey LinkedIn Icon

Ментор

&

Основател и изпълнителен директор на GlobalizeIT

65006795_10206033840962204_6902304171735

Катерина Радева

  • Facebook

Графичен дизайнер